Jucati » Jocuri cu Avioane » Sigur pe Pamant
8.5 / 10 - 6305

Sigur pe Pamant

Aveţi abilitatea de a ateriza cu avionul în siguranţă? Aveţi ochii ageri, mâinile ferme şi nervii de oţel? Sunteţi responsabili pentru echipajul şi pasagerii voştri, aşa că fiţi atenţi, foarte atenţi!

Avem o colecţie cu cele mai bune jocuri Flash Sigur pe Pământ pe care le puteţi juca online gratuit, ori de câte ori aveţi timp liber. Fie că sunteţi un jucător nou sau jucaţi de mai mulţi ani, credem că jocurile din aceasta categorie vă vor face să vă bucuraţi la aterizarea în siguranţă a diferitor vehicule. Scopul pare simplu, dar totul stă în detalii. Acesta este motivul pentru aceste jocuri sunt atât de captivante pentru unii jucători.
Unul dintre jocurile Flash Sigur pe Pământ care ne place foarte mult este TU-95. Acesta este un simulator de zbor realist, care necesită o perioadă de acomodare. Odată ce faceţi acest lucru, veţi dori să vedeţi dacă reuşiţi o aterizare perfectă în condiţii mai puţin favorabile. În cazul în care nu vi se potriveşte, atunci Puzzle Farter sau Cluster Lander sunt alte două jocuri Flash reuşite în care trebuie să aterizaţi în siguranţă. De la elicoptere la avioane reale şi imaginare, avem toate tipurile diferite de jocuri Safe Landing. Fie că sunteţi un jucător nou sau jucaţi de ani de zile, credem că veţi aprecia câteva dintre titlurile pe care le-am selectat pentru această categorie. Decolarea este uşoară. Aterizarea este un pic mai complicată.
HashHash
48%