Jucati » Jocuri Sportive » Skateboard
8.3 / 10 - 35776

Skateboard

Întotdeauna aţi vrut să fiţi următorul Tony Hawk? Acum puteţi! Jucaţi aceste jocuri pentru a vă exersa trucurile pentru Skateboard! Încercaţi un ollie, o aterizare eggplant sau un kickflip la 360. La fel de distractiv ca în realitate, însă mult mai sigur!

Atunci când e vorba de jocuri cu skateboard în Flash pe care să le joci online, avem ceva pentru fiecare. Dacă eşti un jucător de acţiune sau cineva căruia îi place să rezolve puzzle, suntem siguri că avem un titlu pentru tine ca să-l joci atunci când ai timp. Poţi juca oricare din aceste jocuri grozave din această secţiune, gratuit online. Unul din cele mai bune jocuri cu skateboard pe care-l avem este Skate Challange. Aşa cum numele sugerează, acest titlu este provocator la maxim. Dacă poţi să te rupi în figuri şi să faci trucuri vei fi capabil să obţii un scor ridicat, dar s-ar putea să ai nevoie de timp de antrenament înainte de a stăpâni mecanica modului de joc.
Pentru ceva puţin diferit, încearcă Sewer Skater, care este un joc de aventuri pe skateboard cu acţiunea de la un capăt la celălalt al ecranului. Ai abilităţile necesare să ajungi până la nivelul final? Vei putea şti dacă te aşezi şi joci. Fi gata să petreci puţin în faţa calculatorului încercând să obţii cel mai bun scor. Avem toate felurile de jocuri grozave cu skateboard în Flash pe care le poţi juca online. Indiferent de nivelul abilităţilor tale, suntem siguri că vei găsi ceva în această categorie de-ţi va pompa sângele. De la jocuri platformă cu skateboard la jocuri cu curse pur şi simplu la acelea pline de cascadorii şi trucuri, avem ceva pentru toate tipurile de jucători.