Jucati » Jocuri Sportive » Jocuri de Iarnă » Jocuri Schi
8.6 / 10 - 4065

Jocuri Schi

De ce să aşteptaţi să cadă prima zapadă pentru a vă pune schiurile? Veniţi aici să jucaţi jocurile noastre de schi. Downhill, salturi, trucuri şi slalom, le puteţi găsi pe toate aici. Aceste jocuri vă vor întreţine distracţia întreaga iarnă!

Atunci când vine vorba de cele mai bune jocuri de schi, eşti acoperit. Toate jocurile noastre cu sport pot fi jucate online gratuit oricând ai puţin timp liber. Dacă îţi plac senzaţiile de concurs de coborâre piste în timp ce încerci să eviţi obstacolele, vei îndrăgi jocurile pe care le-am adunat împreună la un loc. Unul din jocurile din această secţiune care îţi vor plăcea cu adevărat este Sărituri cu schiurile 2 datorită tuturor cascadoriilor şi săriturilor super pe care le poţi face pe trambuline. Vei avea nevoie de puţin antrenament, dar tastele de control din acest joc sunt foarte uşor de ales. Vei zbura prin aer pe schiurile tale instantaneu.
Un alt joc cu trucuri în schi în Flash este Ski Tricks. În acest joc, trebuie să fi atent la factorii diferiţi a cascadoriilor în aşa fel încât să aduni cele mai multe puncte. Chiar dacă nu faci un scor prea mare, vei avea parte de distracţie cu acest joc de sărituri cu schiurile pe care-l poţi juca online. Pentru o colecţie de mini-jocuri legate de schi, verifică Cross Country Skifahren. Acest titlu are cu adevărat ceva pentru fiecare. Indiferent care mini-joc îţi place mai mult, vei ştii că vei petrece mult timp încercând să obţii cel mai ridicat scor posibil.