Jucati » Jocuri Clasice » Snake
8.7 / 10 - 2317

Snake

Snake este un joc video clasic care a fost jucat pentru prima data în sălile de arcade-uri în 1970. După ce a devenit jocul standard pe telefoanele Nokia în 1998, popularitatea jocului a explodat. Acum, nu aveţi nevoie de un telefon ca să vă bucuraţi de acest joc clasic, îl avem chiar aici!

Dacă eşti un jucător mai în vârstă, probabil îţi aminteşti de jocul clasic Snake ce a fost popular în sălile de jocuri şi peste tot. Atunci când jocul clasic a fost reîncărcat pe anumite telefoane inteligente la sfârşitul anilor 1990, jocul încă o dată a devenit foarte popular. Acum poţi juca cele mai bune jocuri Snake în Flash gratuit online. În Snake Rabbit, scopul este de a te mişca în jur şi să mănânci toţi iepurii. Jocul pare uşor, dar de fapt e chiar dificil, în special la nivelele superioare. Ai ceea ce e necesat să mănânci iepuraşii drăguţi îaninte ca timpul să expire?
Pentru un joc cu câţiva ipeuraşi mâncaţi, încearcă Carai Snake. În acesta, muţi şarpele primprejur şi colectezi jetoanele. Acest joc necesită puţină strategie. Odată ce ai învăţat tastele de control, credem că vei dori săţl joci din nou şi din nou până când câştigi. dacă doreşti o provocare adevărată, încearcă Snake Ball. Acesta este unul din cele mai bune jocuri Snake pe care îl poţi juca online. Primul nivel e uşor dar odată ce l-ai completat vei putea să treci la provocări mult mai dificile. Nu toată lumea va reuşi să parcurgă toate nivelele la acest joc.