Jucati » Televizor & Filme » Southpark
8 / 10 - 604

Southpark

Southpark este preferat de multe persoane. Dacă sunteţi fan al acestui desen animat, cu siguranţă vă veţi bucura de selecţia noastră de jocuri Southpark. Obiectivul unora dintre aceste jocuri este uciderea lui Kenny. Încercaţi să fiţi creativi în ceea ce priveşte această caracteristică tradiţională a desenului animat Southpark. Dacă nu vreţi să-l vedeţi pe Kenny mort puteţi juca, de asemenea, jocuri flash mai puţin violente. Însă în toate jocurile noastre Southpark online trebuie să fiţi creativi!

Avem printre cele mai bune jocuri de pe internet cu tema Southpark. Aruncă o privire şi vei vedea că am petrecut timp pentru a veni doar cu cele mai bune jocuri. Avem câte ceva pentru toţi în această categorie, cu toate modurile de joc diferite disponibile. În Kill Kenny trebuie să ajungi la finalizarea fiecărui episod ucigându-l pe Kenny - din nou şi din nou. Cât de creativ poţi deveni ajutând la continuarea acestei tradiţii ale desenelor animate? Vei întâlni o mulţime de personaje favorite din Southpark în acest joc. Un alt joc similar este South Park Kill Kenny ce oferă grafică şi nivele diferite.

Pentru ceva mai puţin violent dar plin de distracţie recomandăm să încerci South Park Candy Factory. Acesta e un Southpark clasic de aventuri. Detaliile din acest joc sunt chiar uimitoare. Când ştii ca poţi să-l joci din nou şi din nou vei ştii de ce este unul din cele mai populare jocuri Southpark de jucat online. Indiferent care personaj îţi place mai mult, colecţia noastră de jocuri online Southpark te vor ţine ocupat cât timp doreşti. Unele jocuri creează dependenţă, aşa că fii atent şi uită-te la ceas să nu petreci prea mult timp jucând.