Jucati » Jocuri pentru Fete » Jocuri de Transformare » Jocuri Par
8.3 / 10 - 3317

Jocuri Par

Întotdeauna aţi vrut să încercaţi o tunsoare sau o culoare diferite, dar v-a fost teamă ce ar putea crede alţii? Nu vă mai temeţi, aici puteţi încerca toate stilurile diferite, fără grijă că nu-i va plăcea cuiva. Oferiţi-vă o tunsoare scurtă într-o culoare vişiniu sau o coadă de cal de culoare roşu strălucitor. Experimentaţi şi bucuraţi-vă!

Jocurile noastre Flash Păr sunt moduri excelente de a petrece timpul în timp ce vă distraţi învăţând cum să coafaţi părul în diverse moduri. Vă veţi distra cu aceste simulări de coafură. Unele sunt mai realiste decât altele, oferind mai multe opţiuni şi detalii, dar toate sunt distractive în felul lor. Dacă vă place acest tip de joc, vă recomandăm să-l încercaţi pe fiecare. Pentru copiii mai mici, adolescenţi sau chiar adulţi, aceste jocuri video sunt o modalitate foarte bună de a petrece timpul.
În timp ce unele dintre titluri sunt bazate pe celebrităţi, unele dintre ele sunt generale. De exemplu, în O nouă coafură puteţi spăla, usca şi coafa părul unuia dintre personajele din joc. Big Mama's Salon este un alt joc Flash Păr care nu se bazează pe o anumită celebritate sau vedetă de cinema. De asemenea, veţi afla mai multe despre ce se întâmplă într-un salon de înfrumuseţare. Pe această pagină veţi găsi cele mai bune jocuri Flash Păr pe care le puteţi juca online gratuit. Aceste jocuri nu sunt pentru toată lumea, dar dacă vă place moda, stilul şi coafarea, vă veţi bucura de ele, odată ce le jucaţi. Sunt gratuite, astfel încât puteţi încerca cât de multe doriţi,până când găsiţi unul care vă place.