Jucati » Jocuri de Simulare » Strategie » Jocuri Strategie
10 / 10 - 65535

Jocuri Strategie

Aceste Jocuri Online de Stragie solicită mintea un pic mai mult decât celelalte jocuri de pe acest site. Trebuie să faceţi un plan pentru a vă învinge inamicii, prin a fi mai inteligenţi şi mai strategici, indiferent dacă este un joc de război din 1917 sau din timpul Imperiului Roman.

Dacă îţi place să joci jocuri de strategie, îţi va plăcea această categorie. Am găsit cele mai bune jocuri de război ca să le joci. De asemenea avem jocuri de strategie ce nu au deloc violenţă. Indiferent de tipul stilului de joc care îţi place mai mult, eşti sigur că poţi găsi un titlu în această secţiune pe care vei dori să-l joci din nou şi din nou. Poţi încerca să eliberezi Franţa în Al Doilea Război Mondial în Warfare 1944. Va trebui să te uiţi la armata ta şi la inamic şi de a veni cu o strategie bună pentru a ajunge de pe plaja din Normandia până în Paris contraatacând nemţii.
10661066
89%
Pentru o bătălie şi mai veche, încearcă Warfare 1917. În acesta, morala trupelor e importantă - cam tot atâta cât rata sănătăţii. Vei avea nevoie de o strategie victorioasă pentru a atinge nivelele finale ale acestui minunat joc de război. Dacă vrei un joc de strategie multiplayer, nu căuta altceva decât Goodgame Empire, ce are o mulţime de opţiuni şi caracteristici. Faptul că poţi să joci împotriva altor persoane de pe glob face acest joc şi mai captivant. Ai ceea ce e necesar să fii un general învingător şi să avansezi prin fiecare bătălie pentru a câştiga războiul?