Jucati » Carti de Joc » Sudoku
9.3 / 10 - 532

Sudoku

Aveţi abilităţile necesare pentru a termina aceste puzzle-uri Sudoku? Obiectivul vostru este de a completa grila într-un mod logic, cu toate numerele. Sudoku provine din Japonia, unde a fost un joc de puzzle foarte popular din 1986. Uşor de învăţat, greu de stăpânit!

Pentru fanii jocurilor puzzle, selecţia noastră online de jocuri Sudoku te vor menţine în bună dispoziţie. Avem titluri pentru toate tipurile de nivele de pregătire. Dacă eşti nou la acest tip de jocuri sau le joci de ani de zile, avem câte ceva ce te va provoca corespunzător. Şi ce e mai bun, aceste jocuri le poţi juca gratuit online! Pentru un joc cu adevărat simplu, încearcă Sudoku 2. Acesta are tot ce îndrăgeşti la Sudoku fără multe extra-uri. Pentru fanii jocului, acest titlu va fi foarte distractiv căci îţi vei dori să nu se termine niciodată. Nu te îngrijora, avem şi alte jocuri minunate Sudoku.
Un alt titlu grozav este Sudoku Original, care e jocul original cu numere pe care-l poţi juca online. Dacă te blochezi, jocul are indicii pe care le poţi folosi. Pnetru cea mai mare provcare, încearcă să ajungi la final fără să foloseşti deloc niciun indiciu. Eşti aşa de bun? O versiune tematicp pe care poţi s-o joci online este Sudoku Remote. Modul de joc este acela care-l ştii şi care-ţi place, dar vei avea parte de extra-uri ce te vor întreţine pe măsură ce joci. Indiferent de jocul Sudoku pe care decizi să-l joci, nu trebuie să te îngrijorezi că trebuie să plăteşti ca să joci.