Jucati » Jocuri de Aventura » Jocuri Mario
9.3 / 10 - 3390

Jocuri Mario

Sunt eu, Mario! Jucaţi-vă in lumea fantastică a lui Mario în jocurile online Mario. Jucaţi jocuri clasice platformă sau concuraţi pe o motocicletă. Puteţi conduce chiar şi un jet ski cu Mario. Ore întregi de distracţie!

YokoYoko
81%
Pentru oricine îşi aminteşte jocurile clasice de platformă din anii trecuţi, jocurile din această categorie vor aduce un zâmbet pe faţa dvs. Dacă vă amintiţi jocurile de consolă cu nostalgie, credem că veţi îndrăgi unele dintre cele mai bune jocuri Flash în stil Mario din această categorie. Jocurile cu deplasare laterală sunt încă foarte populare, deoarece jocul este rapid şi energic, dar necesită strategie, precum şi coordonarea mână-ochi bună.
Cu atât de multe jocuri excelente dintre care să alegeţi, avem câteva sugestii. De exemplu, Mario Boxing este un joc de box POV excelent. Regulile sunt simple, dar veţi fi captivat de joc în timp ce încercaţi să faceţi KO adversarul. Alt titlu la modă este Super Mario Cross Game. În aceasta, sunteţi pe o motocicletă de motocros şi trebuie să participaţi la cursă în timp ce treceţi peste toate obstacolele. Puteţi termina pe primul loc? Dacă vă plac jocurile Flash cu sărituri şi alergare în laterală, tot ce trebuie să faceţi este să priviţi în jur pentru a vedea că am colecţionat unele dintre cele mai bune titluri disponibile. Dacă sunteţi un jucător de şcoală veche, care îşi doreşte să stea în faţa televizorului ore întregi în timp ce încearcă să găsească niveluri secrete la jocuri cu deplasare laterală precum Mario, veţi îndrăgi unele dintre jocurile pe care le avem în această secţiune.