Jucati » Jocuri Sportive » Surf
8.2 / 10 - 1123

Surf

Nu toată lumea are un ocean în jur pentru a prinde nişte valuri. Pentru cei care nu au, avem aceste jocuri interesante de surf. Faceţi cele mai dure trucuri pentru a impresiona acea fată drăguţă sau acel tip care te privesc de pe plajă. E timpul de surf!

E timpul de surf, tipule! Dacă vrei înfrunţi un val nasol şi să ştii că ai ce e necesar pentru a supravieţui pe ocean încercând să prinzi un val, eşti la locul potrivit. Avem printre cele mai bune jocuri de surf. Cu un conţinut al jocurilor pentru fiecare, eşti sigur că vei avea o aventură pe placă pentru a trece timpul. Dacă vrei să te dai pe valuri şi să faci trucuri trebuie să te uiţi peste Surf's Up. Cu cât faci mai multe trucuri fără să cazi de pe placă, cu atât mai multe puncte vei lua. Ai abilităţile necesare pentru a ajunge la capătul acestui joc? Nu toţi le au!

Pentru a-l ajuta pe Dooly să fie purtat valuri trebuie să joci Dooly Surfing. Dacă pici de trei ori, jocul ia sfârşit. Până atunci trebuie să ajuţi eroul să înfrunte valurile. Modul de joc e simplu, dar jocul creează dependenţă odată ce începi să-l joci. Pentru fanii desenului animat The Incredibles Thin Ice este un joc distractiv de surfing ce necesită puţin antrenament pentru a-l stăpâni. Indiferent ce jocuri cu surfing le joci online, credem că vei avea parte de distracţie. Antrenează-te din greu şi ai putea deveni liderii jocului de surfing!