Jucati » Jocuri Sportive » Tenis
8.9 / 10 - 13628

Tenis

Fiţi următorii Roger Federer sau Serena Williams cu aceste Jocuri de Tenis Online. Provocaţi-vă adversarii la un joc incitant de tenis pe iarbă, pietriş şi chiar nisip! Un mod distractiv de a vă exersa servirea, atunci când este prea frig pentru a juca afară!

Dacă vă place să jucați online jocurile de tenis Flash, îți punem la dispoziție o selecție extraordinară de titluri pentru jucători cu aptitudini diferite. Tenisul este un joc amuzant - în special dacă nu trebuie să depui eforturi mari atunci când îl joci! Partea cea mai bună este că puteți juca online și gratuit jocurile video de tenis ori de câte ori doriți! Dacă sunteți un admirator al jocurilor cu rachetă vă veți îndrăgosti de Stick Figure Badminton. Grafica este simplă, însă aceasta face parte din farmecul jocului. Puteți câștiga mai mult de un meci la rând? Pare ușor să câștigați acest joc, însă jocul este destul de provocator.
O simulare mult mai realistă a tenisului este Tennis. Veți dori să fi exersat un pic loviturile, însă atunci când sunteți gata puteți să alegeți varianta mai dificilă și să vedeți dacă puteți să câștigați în continuare. Atenție însă, s-ar putea ca acest joc să vă prindă de îndată ce începeți să îl jucați online! Fie dacă vreți să jucați un singur meci sau un turneu de tenis complet, veți ajunge să adorați Tennis Game. După câteva meciuri de încălzire și de deprindere a comenzilor, va trebui să vă folosiți toate abilitățile pe care le dețineți pentru a continua să câștigați. Credem că vă veți distra cu orice meci de tenis pe care îl alegeți să îl jucați online.