Jucati » Jocuri Sportive » Tenis de masa
8.4 / 10 - 2771

Tenis de masa

Tenisul de masă sau Ping Pong-ul are originea ca sport în Marea Britanie în anii 1880, la acel moment fiind cunoscut sub numele de Wiff-Waff. Deşi numele s-a schimbat, principiul rămâne acelaşi: Două palete, o minge mică şi un fileu. Avem aici o mulţime de jocuri diferite de Ping Pong ca să le încercaţi!

Dacă îţi place să joci tenis de masă, eşti la pagina potrivită! Am petrecut mult timp adunând cele mai bune jocuri din această categorie aşa că le poţi juca online gratuit oricând doreşti. Jocul necesită ceva calităţi, dar avem jocuri pentru fiecare tip de jucător - chiar şi pentru tine! Pentru un uimitor joc tridimensional, uită-te la Ping Pong 3D. Acesta e tenisul de masă care-l ştii şi îndrăgeşti, dar acest joc e chiar mai senzaţional când îl joci online. Va trebui să fii bun ca să obţii cel mai mare scor, dar credem că te vei distra încercând.

Pentru un joc de tenis de masă doar cu mouse-ul, încearcă Legend Of PingPong. Pentru că toate tastele de control sunt preluate de mouse, te poţi concentra mai mult pe joc decât cu degetele pe tastatură! Ai putea deveni dependent de acest joc, aşa că fii atent! Avem chiar un joc cu tematică Halloween. În Creepy Pong joci un joc normal de tenis de masă, dar oriunde te uiţi există ceva legat de Halloween. Poţi juca oricând acest joc în decursul anului. Nu trebuie să aştepţi sărbătorile!