Jucati » Jocuri Clasice » Jocuri Tetris
9 / 10 - 2161

Jocuri Tetris

Clasicul joc Tetris a fost creat de Alexey Pajitnov în 1984. Popularitatea jocului a crescut repede când a ieşit pe platforma Nintendo Game Boy. Scopul în aceste jocuri este de a stivui blocuri care coboară şi de a le împiedica să ajungă în partea de sus. Când aţi terminat o linie orizontală, vor dispărea pentru a vă oferi un spaţiu. Încercaţi toate variantele diferite ale acestui joc clasic!

QuadQuad
82%
Fanii jocurilor Flash Tetris pot să nu mai caute. Avem cele mai bune jocuri Tetris pe care le puteți juca online gratuit. Fie că sunteți în căutarea unui joc similar originalului fie a unor alte variante pe aceeași temă, avem câte ceva pentru fiecare. Dacă sunteți un jucător serios, trebuie să fiți capabili să obțineți un scor mare la acest joc. Când jucați Tetris Returns, veți avea parte de jocul pe care îl cunoști în întregime și îl veți adora puțin câte puțin. Efectele de sunet și grafica acestui joc sunt extraordinare. Pentru jucătorii de gabarit mare ai lui Tetris, acest joc chiar îi va satisface. Care este numărul cel mai mare de linii pe care le puteți șterge?
Pentru o variantă mai ciudată a jocului clasic original, încercați să joci TetriSnake. Așa cum și numele jocului o sugerează, jocul este cu șerpi. Acest detaliu aduce un plus jocului și o nouă formă de viață jocului oficial. Dacă vreți să vă îndepărtați de jocul original, atunci aveți nevoie să vă uitați și la Ocean Bubble. Acest joc are loc în ocean și are în loc de piese bule de aer, dar mecanismele jocului sunt aceleași. Credem că orice fan Tetris se va îndrăgosti de această adaptare a jocului în care cădeau piese.
QubeQube
74%
ClixClix
66%