Jucati » Jocuri de Aventura » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

Toată lumea îi iubeşte pe The Simpsons! Acest film de desene animate este creat de Matt Groening în 1989 şi difuzat în 500 de episoade. Acest lucru nu îl face numai cel mai lung film de desene animat, dar şi cel mai lung sitcom care a rulat vreodată. Toate aceste jocuri sunt inspirate de acest film. Încercaţi-le pe toate! D’oh!!!

Dacă vreți să vă distrați cu jocurile Flash și familia Simpson, avem o mulțime de titluri care este posibil să vă placă. Cu numeroase stiluri diferite de jocuri, găsim jocuri pentru fiecare jucător. Jocurile din această secțiune sunt gratuite online, astfel că vă puteți relaxa și descoperi pas cu pas jocul video perfect cu familia Simpson ca să vă petreceți timpul liber. În Naked Skate, puteți să vă jucați cu Bart pe skateboard. Bineînțeles că sunteți gol în acest joc, însă tot veți avea parte de multă veselie. Pentru fanii jocurilor cu skateboard, acest joc vă va face să îl jucați până când veți vedea în final numele dvs. pe lista cu cel mai mare scor. Puteți să îl ajuți pe Bart să facă cascadorii și să nu fie prins de polițiști?

Pentru ceva un pic mai diferit, însă în continuare provocator, credem că merită încercat Wrecking Ball. Va trebui să demolați în acest joc, însă este sigur și veți avea parte de foarte multă distracție - la propriu! Dacă sunteți bun, puteți să ajungeți la nivelurile finale. Sunt un pic duri, dar totuși ușor de învins dacă știți cum să procedați. Un alt joc Flash cu familia Simpson este și Simpsons Arcade. Acesta din urmă este diversificat și vă va ține ocupat ore bune. Nu contează ce joc video veți alege să jucați, credem că veți avea parte de aceeași distracție ca și personajele din popularul desen animat.