Jucati » Jocuri de Actiune » Împuşcături » Jocuri Împuscaturi
10 / 10 - 6

Jocuri Împuscaturi

Întotdeauna aţi vrut să fiţi un cowboy din Vestul Sălbatic? Poate că un soldat într-un război sau doar un gangster din cartierul South Central al L.A.-ului? Acum puteţi! Cu aceste jocuri cu împuşcături pline de acţiune scopul vostru este simplu; învingeţi-vă inamicii prin împuşcare! Sună destul de uşor, dar nu subestimaţi dificultatea sau veţi termina la doi metri sub pământ !

Vă place să ochiţi ţinte sau duşmani? Colecţia noastră de jocuri cu împuşcături vă va ţine cu siguranţă ocupaţi şi vă va distra ore în şir. Încercarea de a transforma o împuşcătură unică în ultima se poate dovedi dificilă, însă partea cea mai bună a colecţiei noastre de jocuri flash cu împuşcături este gratuitatea. Nu este nevoie de bani pentru a vă completa experienţa în acest sens.
Avem câteva jocuri simple de bază pentru începători precum şi jocuri cu împuşcături mai avansate pentru cei cu abilităţi mai dezvoltate care îşi doresc provocări de o mai mare anvergură. Indiferent de nivelul abilităţilor dumneavoastră ca trăgător virtual, credem că unul dintre jocurile flash cu împuşcături din colecţia noastră vă va satisface dorinţa de aventură. Majoritatea jocurilor vă permit să vă deplasaţi cu ajutorul tastaturii, să ochiţi şi să trageţi cu un simplu clic de mouse. Fiţi atenţi, aceste jocuri pot crea dependenţă, în special dacă vă vedeţi numele în clasament iar cineva vă doboară! De la pistoale de tip Glock, la mitraliere, lansatoare de rachete şi multe altele, întreg arsenalul de care aveţi nevoie este aici. Atât The Sniper cât şi Warzone Getaway 2 sunt bune pentru început dacă doriţi să intraţi în acţiune şi să declanşaţi focul imediat.