Jucati » Jocuri pentru Copii » Educaţionale » Topografie
9.1 / 10 - 4062

Topografie

Testaţi-vă cunoştinţele cu jocurile de Topografie. Puteţi numi toate oraşele din Statele Unite? Ce mări şi râuri sunt în Europa? Toate acestea sunt jocuri distractive pentru a vedea cât de mult cunoaşteţi planeta noastră. Acum, să sperăm că aţi fost atenţie la şcoală!

Colecția noastră cu cele mai bune jocuri Flash de topografie vă va pune la test cunoștințele de geografie. Dacă vă uitați la o hartă și identificați diferite regiuni ale planetei, aceste jocuri video vă sunt potrivite. Toate jocurile din această secțiune pot fi accesate online gratuit, astfel că puteți să încercați câte jocuri doriți până îl nimeriți pe cel care vă place. În The Countries Of South America vă vom testa cunoștințele despre America de Sud. Nu vă îngrijorați dacă nu răspundeți corect la toate întrebările din prima încercare. Vă puteți juca gratuit de mai multe ori până când învățați toate țările și veți termina jocul cu un scor perfect!
Pentru ceva un pic la nivel mai global, încercați să vă jucați Find Cities, în care vi se cere să identificați orașe pe o hartă a lumii. Pare simplu, însă veți fi surprins de câte răspunsuri veți greși. Puteți să vă jucați de câte ori doriți, până când răspundeți corect. Un alt joc extraordinar de geografie este The Countries Of Europe în care cunoștințele de geografie și topografie a Europei vă vor fi testate. Orice joc din această secțiune pe care îl veți alege să îl jucați, credem că vă veți distra învățând despre locuri diferite din întreaga lume. Cât de bine cunoști țările din lume?