Jucati » Jocuri Sportive » Trage cu Arcul
8.4 / 10 - 586

Trage cu Arcul

Simţiţi-vă ca un Spartan adevărat în timp ce încercaţi să vă aruncaţi suliţele cât de departe posibil, în jocurile Trage cu Arcul!

Jocurile noastre de aruncare a suliţei sunt simple de jucat dar pot crea dependenţă. Dacă nu eşti atent, vei constata că petreci foarte mult timp în a obţine cel mai ridicat scor posibil la fiecare nivel. Jocurile sunt gratuite online, aşa că poţi încerca din ele oricâte doreşti. În Olimpiada şobolanilor eşti un şoarece mic dar totuşi poţi să arunci o suliţă. Cu doar trei clicuri vei putea sp vezi cât de departe poţi să ajungi. Vei putea să termini primele nivele ale acestui joc destul de uşor, dar nu oricine va putea să ajungă la capăt.

Pentru un joc clasic cu suliţă trecut prin istorie, încearcă Spartan 300. Fizica şi modul de joc sunt familiare, dar vei îndrăgi grafica autentică spartană ce adaugă o profunzime jocului. Poţi deveni campion şi membru al elitei celor 300? Un alt joc incitant de aruncat cu suliţa pe care-l poţi juca online este Aruncarea suliţei 2. Poţi alege o suliţă de categorie uşoară, medie sau grea. Fiecare din ele trebuie aruncată diferit pentru a ajunge cât mai departe. Cât de departe poţi arunca suliţa în acest joc? Începe jocul pentru a afla.