Jucati » Jocuri cu Puzzle » Potriveşte 3 » Bubble Shooter
9 / 10 - 56662

Bubble Shooter

Toate aceste jocuri Bubble Shooter derivă din originalul Puzzle Bobble, elaborat şi publicat de Taito Corporation. În aceste jocuri trebuie să eliminaţi toate bulele prin împuşcarea lor cu un balon de aceeaşi culoare. Odată cu progresul jocului, nivelurile sunt mai grele şi aveţi mai puţin timp pentru a vă construi strategia. Distracţie la nesfârşit pentru toate vârstele!

Vă plac Bubble Trouble sau jocurile similare? Vă veţi distra cu colecţia noastră de jocuri Flash Bubble Shooter. Oferim o selecţie largă de versiuni diferite ale acestui joc popular. Scopul este simplu - eliminarea cât mai multor bule posibil din fiecare nivel. Puteţi face acest lucru trăgând în altă bulă. În cazul în care culoarea a două bule este aceeaşi, atunci când se ating, acestea se sparg!
Dacă jocul pare simplu, aveţi dreptate, dar pe măsură ce treceţi la niveluri mai avansate, acestea vor fi tot mai provocatoare. De aceea sunt jocurile Bubble Shooter atrăgătoare pentru atât de mulţi oameni. Oferim o gamă largă de jocuri în această categorie, pentru ca dvs. să găsiţi uşor unul care vă place. Chiar dacă nu aţi jucat niciodată acest tip de joc, veţi găsi unul pe care îl puteţi juca. Este uşor de învăţat. Unul dintre cele mai bune jocuri Flash Bubble pe care le avem este de Super baloane, în care tot ce contează sunt culorile bulelor. Trebuie să gândiţi repede, dar trebuie, de asemenea, să spargeţi toate bulele, înainte de a putea merge mai departe. Cu cât mai multe bule obţineţi, cu atât vă clasaţi mai sus. Dacă spargeţi bulele repede, veţi obţine puncte în plus, astfel încât să intraţi în clasamentele unor jocuri.