Jucati » Jocuri de Indemanare » Trambulina
8.3 / 10 - 631

Trambulina

În aceste jocuri puteţi exersa săritura perfectă. Modul de joc în ansamblu este destul de simplu. În acelaşi timp, jocurile sunt foarte antrenante. Puteţi efectua nişte sărituri uimitoare de la trambulinele colorate. Sau puteţi exersa sărituri simple.

Cu siguranță că jocurile noastre cu acrobații Flash vă vor distra de îndată ce veți începe să le jucați. Nu contează dacă în viața reală ești sportiv sau nu, datorită acestor jocuri vei putea să te joci online gratuit. De la jocuri simple cu salturi până la cele cu activități mai complexe de măiestrie, în această categorie avem un pic din fiecare. Să sari este distractiv, însă poți să faci acrobații în Trampoline 1. Credem că acest joc este unul dintre cele mai bune jocuri cu acrobații pe care le puteți juca online. Durează un pic până când vă obișnuiți cu comenzile, însă odată învățate, vei adora toate schemele acrobatice pe care vei putea să le realizezi!
În Circus Zebra, James Zebra are nevoie de un pic de ajutor. Cu puțin exercițiu, te vei descurca chiar bine în acest joc cu acrobații. Jocul constă bineînțeles în câte sărituri poți să realizezi, însă sunt numeroase detalii ale acestui joc care îl fac extrem de distractiv. În Tomato Bounce Catcher, te folosești de o trambulină pentru a pune roșii pe masă. Este posibil să pară plictisitor, dar este chiar distractiv! Chiar trebuie să te gândești cum să trimiți roșiile pe trambulină și să apreciezi distanța și lovitura perfectă. Este distractiv pentru jocul clasic cu acrobații Flash.