Jucati » Jocuri pentru Fete » Jocuri de Transformare » Transformare a Zânei
8.8 / 10 - 1244

Transformare a Zânei

Realizarea unei transformări la modă este întotdeauna distractivă. Dar ce poate fi mai interesant decât transformarea unei zâne? Jocurile noastre de transformare a zânei îmbină pasiunea pentru modă şi lumea minunată a zânelor. Veţi avea propria zână pe care s-o îmbrăcaţi şi veţi decide cum va arăta la final. Pentru toţi fanii zânelor, această secţiune cu jocuri online de transformare a zânei este locul potrivit!

Fanii jocurilor Flash de transformat vor adora jocurile video din această categorie. Este distractiv să realizezi o transformare în sine, însă dacă adaugi și zâne în această combinație este chiar mai bine! Dacă vă place moda și schimbatul de ținute, cu siguranță veți găsi un joc care să vă placă în această colecție cu cele mai bune jocuri video cu zâne. Aveți numeroase combinații creative de încercat atunci când jucați Holiday Fairy Make Up. Pornind de la coafură, la haine și pantofi, veți deține controlul asupra aspectului zânei alese, atunci când încercați acest joc. Odată încheiat, puteți să o luați de la început pentru și mai multă distracție, punându-vă la încercare creativitatea.
În Angel Maker, va trebui să realizați transformarea unui înger. Este vorba de multă distracție pentru oricine adoră jocurile cu transformări. Acest titlu are la dispoziție numeroase opțiuni, acesta fiind și motivul pentru care noi credem că este unul dintre cele mai bune jocuri video Flash cu zâne, pe care le puteți juca online gratuit. Pentru un joc un pic mai complex, încercați să jucați Four Elements. Pentru început, înainte de a începe să alegeți ținutele, va trebui să știți ce element reprezintă personajul pe care îl aveți în față. Tipul de element vă va face cunoscut ce fel de încălțăminte și culoare a ținutelor ar trebui să poarte pentru un aspect cât mai reușit.