Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Fizică » Tun
8.8 / 10 - 3121

Tun

Utilizaţi-vă tunul pentru a ataca castele, trageţi în şobolani la echipamentele de laborator sau atacaţi un sat de vikingi. Acestea pot începe simplu, dar pe măsură ce progresezi acestea devin din ce în ce mai grele. Nu se pierde nimic din factorul de distracţie! Bucuraţi-vă!

Tunurile au fost inventate de mult, dar a învăţa cum să le folosiţi în mod eficient poate fi o provocare. Colecţia noastră de jocuri Flash Tun vă va oferi posibilitatea să vă antrenaţi din toate unghiurile în timp ce distrugeţi sau loviţi tot felul de ţinte. Pe măsură ce treceţi la niveluri mai avansate, jocul va deveni mult mai dificil şi provocator. De asemenea, unele dintre jocuri adaugă puţin umor, ceea ce este de apreciat.
Fie că atacaţi castele, fie că apăraţi unul, veţi fi atras de acţiune în timp ce ţintiţi cu atenţie şi trageţi. Daca aveţi abilităţi, veţi putea să treceţi rapid de primele niveluri. Cu fiecare nivel trecut, jocurile vor fi tot mai dificile. Cu puţin antrenament, vă veţi descurca. Asta e cel mai bun lucru la jocurile noastre Flash Cannon Ball - le puteţi juca iar şi iar, fără a cheltui bani. Cu jocuri precum Crush The Castle şi Roly-Poly Cannon 2, vă veţi distra ore în şir. Acestea nu sunt singurele tipuri de jocuri Flash Tun pe care le oferim. Fiecare dintre ele oferă un joc şi o poveste uşor diferite, astfel încât veţi găsi cu siguranţă ceva interesant. Pregătiţi, ochiţi, foc!