Jucati » Jocuri pentru Copii » Ursuleţul Winnie
8 / 10 - 2626

Ursuleţul Winnie

Winnie the Pooh este cel mai faimos şi drăguţ urs din lume. Cărţile cu Ursuleţul Winnie the Pooh au fost traduse în mai mult de 30 de limbi! Piglet, Tigger, Rabbit şi Pooh au nevoie de ajutorul vostru în aceste captivante jocuri flash. Îi veţi ajuta să-şi rezolve problemele?

Jocurile noastre Flash din secțiunea Winnie the Pooh sunt pentru jucătorii de toate vârstele. Pornind de la jocurile simple de puzzle la cele de machiaj sau îmbrăcat, avem un joc video Pooh pentru fiecare. Puteți să jucați gratuit orice joc online. Dacă sunteți un fan al lui Tigger sau al oricărui membru al echipei Pooh, veți îndrăgi jocurile din această secțiune. Pentru un joc simplu și distractiv încercați Tiger Sliding Puzzle. Acest joc de stimulare cognitivă are ca personaj principal un membru favorit al universului lui Winnie the Pooh. Deși acest joc nu este dificil, credem că va avea succes în rândurilor copiilor care îndrăgesc spectacolul.
Pentru un joc distractiv de modă, încercați Dress-up Piglet. Deși acest personaj nu este favoritul nimănui, unii copii îl vor adora pe porcușorul cel mic. Pentru unii copii este un vis devenit realitate să puteți să vă jucați și să îl îmbrăcați pe Piglet. Acesta este un joc sigur și distractiv, iar numeroși copii îl vor îndrăgi. Trebuie să vă mișcați repede pentru a strânge toată mierea din Honey Harvest. Povestea acestui joc este destul de ușor de înțeles, însă va fi extrem de distractivă pentru oricine care îl adoră pe Winnie the Pooh. Poți strânge toată mierea în timp util?