Jucati » Jocuri Clasice » Jocuri Worms
8.8 / 10 - 5297

Jocuri Worms

Seriile Worms sunt toate despre viermi, nu atât de mici şi drăguţi, care se distrug unul pe altul cu cele mai dure arme pe care vi le puteţi imagina. Aceşti mici nenorociţi malefici fac tot cele stă în putere să-şi arunce inamicii şi terenul din jur în groapa uitării. Ei îşi aşteaptă cu răbdare rândul. Primul joc Worms a fost lansat în 1995 de către Studiourile Team 17 şi a fost făcut pentru Amiga. Un gen de succes ca aceasta va avea întotdeauna unele derivate, care le-am adunat pe această pagină. Ucide-l!

Căutați jocuri online cu viermi? Ați ajuns unde trebuie! În această categorie, avem unele dintre cele mai bune jocuri Flash cu viermi pe care le puteți juca online fără a plăti. E adevărat, puteți să vă jucați gratis cât doriți. Astfel este și mai distractiv să vă jucați aceste jocuri de strategie. Pentru un joc care este similar cu Worms însă cu vehicule blindate imense, încercați Big Battle Tanks. Fiți pregătit să petreceți ceva timp cu acest joc ca să învățați comenzile. Dar de îndată ce stăpâniți elementele de bază veți petrece foarte mult timp încercând să treceți de toate nivelele. Jocul devine din ce în ce mai dificil pe măsură ce înaintați.
PicoPico
80%
Pentru un alt joc de genul Worms și cu turn de apărat, încercați Territory War, care vă va ține ocupați pentru o perioadă de timp. Elementele de bază ale acestui joc sunt simple, însă este nevoie de foarte multă strategie pentru a reuși să ajungeți la final. Sunteți în stare să stăpâniți toate comenzile care să vă ducă până la bătălia finală? pentru o aventură cu pirați, încercați să jucați Raft Wars. Acest joc are o grafică extraordinară și creează dependență. Veți dori să jucați în continuu până când veți reuși să stăpâniți jocul. Acesta este unul dintre jocurile Flash favorite ale noastre care au la bază clasicul joc de calculator Worms.