Jucati » Jocuri de Actiune » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

Xiao Xiao a fost creat în 2001 de Zhu Zhiqiang. În aceste jocuri violente aveţi misiunea de a face ravagii printre amicii voştri, omuleţii-băţ, folosind toate tipurile de mişcări de arte marţiale şi de arme. Nu este indicat celor cei slabi de inimă!

Vă plac jocurile Flash cu omuleți băț? Avem cele mai bune jocuri online de acest gen pe care le puteți juca gratuit. Dacă vă place acțiunea și aventura sau ceva care să vă stimuleze gândirea și să vă ceară punerea în aplicare de strategii, avem jocuri în această categorie pentru orice tip de jucător. Pentru început vă recomand să încercați Electricman 2. Dacă v-a plăcut Street Fighter sau alte jocuri cu lupte de pe consola personală, vă veți bucura să vedeți doi omuleți care se luptă până la final pe ecran. Grafica acestui joc este chiar mai bună decât ați putea crede. Povestea din spatele jocului este cea care vă va face să reveniți și să continuați să jucați.
Dacă v-au plăcut Războaiele cu Mafia, vă va plăcea Sindicate. Acest joc se adresează unei audiențe mai mature, însă este unul din acele jocuri care vă va face să încercați să obțineți controlul asupra orașului prin toate mijloacele posibile! Aveți tot ce vă trebuie ca să deveniți regele lumii interlope? Pentru o distracție cu jocuri cu platforme încercați Rage 3, care vă va face să vă doriți ca nivelele să dureze o veșnicie. Veștile bune sunt că avem chiar câteva provocări de depășit în acest joc. Sunteți în stare să ajungeți în final? Doar cei mai buni jucători vor reuși.
CQCCQC
82%