Jucati » Jocuri Sportive » Yetisports
8.8 / 10 - 1158

Yetisports

Yetisports este o serie de jocuri online, care a început cu celebrul joc Club Pinguin, care a apărut în ianuarie 2004. De atunci, franciza a fost aplicată la multe concepte diferite de joc, realizându-se captivante jocuri flash distractive. Nu mai căutaţi pentru că am adunat pe toate pentru tine. Bucuraţi-vă!

Căutați jocuri Flash care creează dependență și produc distracție? Ați ajuns unde trebuie. Jocurile noastre tip Yetisports au la bază faimoasele jocuri de club cu pinguini din 2004. Cu toate aceste elemente diferite, veți avea parte de aventură și distracție cu diferite variații pe aceeași temă - o locație rece și numeroase bătălii. Jocul Loveşte pinguinul este foarte similar cu primul joc de acest gen creat. Povestea este simplă și intuitivă, dar va trebui să exersați un pic pentru a atinge cel mai mare scor posibil. Acesta este un joc amuzant și lejer care vă va distra.

Un alt joc tip Yetisports care ne place este Bloody Seal Bounce. În acesta, va trebui să aruncați un pinguin în sus și să îl faceți să sară în direcția corectă pentru a aduna cât mai multe puncte. Veți ajunge să nu vă mai opriți odată ce începeți să îl jucați. În Flamingo Drive vă folosiți de o pasăre flamingo să loviți un pinguin. Puteți să aruncați cât mai departe și să o faceți în același timp cu stil și talent? Acest joc este provocator, distractiv și haios. Așa cum este cazul și celorlalte jocuri Flash ale noastre de tip Yetisports și acesta este gratis și poate fi jucat online!