Jucati » Jocuri Clasice » Jocuri Zelda
7.7 / 10 - 6641

Jocuri Zelda

Zelda este o legendară serie de jocuri video, creată iniţial în 1986 de către Shigeru Miyamoto de la Nintendo şi Takashi Tezuka. În aceste jocuri te joci ca Link aventurierul, care este adesea însărcinat să o salveze pe prinţesa Zelda din mânile principalului antagonist al seriei, Ganondorf. Majoritatea jocurilor se situează în lumea fantastică Hyrule. Am colectat toate remake-urile flash ale lui Zeldei pentru a vă bucura!

Jocurile Flash de tipul Zelda vor întreține aventurierii cu orele datorită numeroaselor expediții de căutare, capacitatea de dezvoltare și bineînțeles toate armele extraordinare, armura și obiectele magice. O parte aventură cu aruncătoare de grenadă o parte aventură și acțiune, aceste jocuri vor satisface chiar și pe cei mai experimentați jucători. Ceea ce este extraordinar la aceste jocuri din această categorie este că pot fi jucate gratuit online. Pentru a avea parte de distracție clasică cu Zelda, încercați Zelda Abentuer dacă aveți timp și doriți să vă implicați în povestea acestui joc. Grafica este destul de bună, însă așa cum știți totul este despre povestea și puzzle-urile asociate bătăliilor pe care trebuie să le terminați.

Un alt joc extraordinar din această categorie este Zelda Legend. Veți ajunge să fiți extrem de familiar cu acest gen de aventură, însă s-ar putea să fiți surprins de unele elemente ale acestui joc. Dacă sunteți un fan al lui Link, trebuie să jucați acest joc pentru a vedea dacă ajungeți până la sfârșit. Pentru o altă aventură extraordinară, încercați Zelda the Seeds of Darkness. Similar lui Link, va trebui să vă luptați cu un număr de creaturi, să faceți rost de armură și arme și să rezolvați puzzle-uri ca să ajungeți întreg la finalul acestui joc.