Jucati » Jocuri cu Puzzle » Potriveşte 3 » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

Caracteristica principală al oricărui joc Zuma este de a crea şiruri de câte cel puţin 3 caratere de aceeaşi culoare şi de a le lansa într-un lanţ mare. Cu cât lanţul este mai mare, cu atât veţi înscrie mai mult la punctaj. Avem mai multe variante diferite, cu o mulţime de culori şi teme diferite. Jocul original Zuma a fost lansat în 2003 de PopCap Games, dar, după cum puteţi vedea mai jos, există în prezent mai multe versiuni gratuite flash. Mult noroc!

HeruHeru
82%
Dacă nu ați auzit de jocurile Zuma, punctul de plecare este simplu. Jocul constă în șiruri de bile. Aveți nevoie de cel puțin trei bile la rând, de aceeași culoare, pentru a lansa altele pe lanț. Pare complicat însă este extrem de distractiv. Dacă vă plac jocurile cu bule veți îndrăgi această categorie. În Fairy Town, trebuie să potriviți perlele. Povestea este similară jocului Zuma, însă acest joc Flash adaugă un pic de prospețime acestuia. Dacă sunteți fan al jocului clasic de potrivire a culorilor, cred că vă va plăcea și acesta.
VoozVooz
80%
BruBru
78%
Pentru iubitorii de jocuri sportive, o alegere extraordinară este Sport Zuma. În loc de bijuterii sau bile, în acest joc vă veți întâlni cu mingi din diferite sporturi. Dacă aliniezi trei mingi de același fel golești lanțul. Acest joc vă va ține în priză pentru o perioadă de timp în încercarea de a ajunge la finalul jocului și chiar să îl terminați. Colecția noastră de jocuri Flash de tip Zuma sunt distractiv de jucat online ori de câte ori doriți. Partea haioasă este că le puteți juca pe gratis. Aceasta înseamnă că puteți să jucați oricâte jocuri doriți din această secțiune fără a vă face probleme cu privire la plata unei facturi imense.
WraxWrax
78%